0

Niciun produs în coș.

SUNA ACUM

0722 240 128

Despre

Pentru ce suntem cunoscuti

De ce sa ne alegeti pe noi?

Despre Sewa Prompt

Suntem o companie cu capital integral romanesc, specializata in curatarea filtrelor de particule DPF/FAP/SCR pentru orice tip de autoturism, camion, autocar, masini si vehicule utilitare,echipamente si utilaje agricole si industriale.

Serviciul nostru de regenerare FAP/DPF/SCR restabileste eficenta initiala a filtrului dumneavoastra de particule, acestea revenind la dumneavoastra in stare perfecta de functionare, cu carasteristicile unui filtru de particule nou.

Mai multe detalii

Daca doriti sa cresteti puterea si eficienta motorului dumneavoastra prin prelungirea duratei de viata si economisirea combustibilului, daca vreti sa faceti o economie considerabila de timp si bani evitand inlocuirea filtrului infundat cu unul nou, daca vreti sa alegeti tehnologie de ultima ora extrem de performanta care nu dauneaza mediului inconjurator si nu afecteaza filtrul, atunci ati facut alegerea corecta, Sewa Prompt!

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru orice fel de intrebari sau neclaritati si pentru a realiza cea mai buna programare, ajutandu-va sa economisiti timp si bani!

Folosim cele mai noi tehnologii

Cel mai obiectiv dispozitiv de curatare al filtrelor de particule (catalizatoarelor) din piata , datorita masurarii contrapesiunii inainte si post curatare filtru (aparatul genereaza bon in acest sens)

Orar Functionare

Lun  09:00 – 17:00

Mar  09:00 – 17:00

Mie 09:00 – 17:00

Joi  09:00 – 17:00

Vin  09:00 – 17:00

Weekend  inchis

Extra

Putem curata intercooler camioane, radiatoare de camioane, rezervoare de combustibil de camioane